Even voorstellen:

Mijn naam is Leo Kruik, samen met mijn vrouw woon ik in het mooiste dorp van de Duin- en Bollenstreek: Lisse. Ik ben vader van twee zoons en als gezin ondernemen we graag sportieve activiteiten. Ruim tien jaar geleden ontdekte ik de heilzame werking van massages. Ik stopte met mijn werk bij een verzekeringsmaatschappij en volgde opleidingen en trainingen op het gebied van sport-, stoel- en lypomassage om mijn nieuwe passie te volgen.

Sport loopt als een rode draad door mijn leven. In de jaren ’80 begon de liefde voor de duursport. Ik verloor mijn hart aan hardlopen om vervolgens op hoog amateurniveau de triathlon te beoefenen. Pas na dertig jaar duursport besloot ik op 55-jarige leeftijd te stoppen. Nou ja, stoppen? Flink wat gas terug te nemen is wellicht een betere omschrijving. Vanuit mijn sportbeleving weet ik als geen ander hoe vervelend het is om geblesseerd te zijn. Ligt mijn focus als masseur dan alleen bij de geblesseerde sporter? Nee, elk mens heeft ontspanning nodig. Spanning en stress brengen gezondheidsrisico’s met zich mee. Mijn massages nodigen het lichaam uit om te ontspannen en om de pijn los te laten.

Met het ouder worden veranderen veel dingen aan het lichaam. Zo verliest het kracht en flexibiliteit, worden gewrichten strammer, de bloedcirculatie verslechtert en je huid wordt dunner. Niet alleen ik, maar veel mensen willen ook op oudere leeftijd mentaal en fysiek fit zijn. Want een gezond lijf draagt bij aan een betere kwaliteit van leven. Het ouder wordende lichaam verdient dan ook regelmatig een massage, omdat het:

  • De doorbloeding verbetert
  • Stijfheid in spieren en gewrichten vermindert
  • Vitaliteit verhoogt
  • De kans vermindert op ouderdomskwaaltjes, zoals slaapproblemen en kouwelijkheid
Wat kan je tijdens mijn behandelingen verwachten?

Voor aanvang van de eerste behandeling vindt een intakegesprek plaats. Voor zo’n eerste ontmoeting plan ik een uur. Tijdens dit eerste gesprek vraag ik naar je (pijn)klachten en ben ik benieuwd naar het ontstaan van de klachten of blessures. Aan de hand van jouw wensen en met gebruik van mijn expertise bepalen we welke massage het beste bij jou past. De massages duren ongeveer 45 minuten. De kwaliteit en professionaliteit van mijn werk als masseur worden bevorderd, gestimuleerd en gewaarborgd door de uitkomsten van een jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek. Daarnaast ben ik aangesloten bij Klachtenportaalzorg en is na- en bijscholing een belangrijk onderdeel van mijn kwaliteitsbeleid.