Nieuws

Verandering in levensstijl van groot belang voor zichtbaar resultaat bij Lypomassage

Lypomassage wordt ook wel omschreven als een massagetechniek voor figuurcorrectie zonder medisch ingrijpen. Het klopt dat Lypomassage vetafbraak stimuleert. Alleen is de sleutel tot succes van deze behandeling niet alleen de masseur maar dat ben je ook zelf. Wij zullen proberen je zoveel mogelijk te helpen en te ondersteunen naar een gezonde eet- en drinkgewoonte.

De behandelingen dienen twee keer per week voor een langere periode herhaald te worden voor het maximale resultaat. Daarnaast wordt dus van je verwacht om je leefstijl indien nodig, aan te passen. Hierin begeleid ik je graag samen met fitcoach Jony de Jong van Jony on the move.

‘Twee keer in de week kan je buiten met mij trainen. Mijn trainingen zijn op maat, explosief en altijd erg gezellig. Je komt in een groep met fanatieke moeders terecht die allemaal graag willen afvallen of aan hun conditie willen werken. Heb je een blessure? Geef niks, ik pas mijn oefeningen graag op jou aan’, vertelt Jony.

Een duwtje in de rug

Daarnaast zal Jony je op weg helpen met een voedingsschema en je een duwtje in de rug geven als je het even moeilijk hebt. Van mij krijg je naast de massage ook enkele tips. Een gezonde levensstijl komt je fysieke en mentale gezondheid ten goede. Wij helpen je graag op weg!

Neem contact met me op voor meer informatie en prijzen.