Prijzen en openingstijden

Helaas worden mijn behandelingen niet vergoed door zorgverzekeraars. Dit houd in dat je de kosten zelf betaalt. Op de verschillende pagina’s vind je meer informatie over de massages en behandelingen, zoals Dry Needling en Regenesis-Touch.

Je kan je aanmelden voor een afspraak zonder verwijzing van de huisarts/specialist of fysiotherapeut. Op verzoek kan ik overleg plegen met bijvoorbeeld de fysiotherapeut, zodat de behandeling en de genezing optimaal kan verlopen.

Afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Daarna worden 50% van de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

*Een stoelmassage boeken voor je medewerkers? Neem dan contact op.

De massagepraktijk is geopend op:

De massagepraktijk is goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid in de straat. De praktijk is daarnaast volledig rolstoeltoegankelijk.
De mensen die ik behandel in mijn praktijk komen uit Voorhout, Bennebroek, Heemstede, Haaswijk, Hillegom, Katwijk, Leiden, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Rijnsoever, Sassenheim, Warmond. Valkenburg, Noordwijk, Wassenaar, De Zilk, Amsterdam en Den Haag.